Måste sluta hitta skäl att stanna kvar

Efter en helt fantastisk helg är det snart måndag och äckelmatte som står på schemat. I ett försök att klamra mig fast vid någon typ av positivitet kör vi en sammanfattning av helgen! 
 
Torsdag: Jobb 15-21! Satt och dampade, åt världens bästa hemköp-sallad och kände mig sådär cool och viktig som man bara gör när manhar headset på sig!
 
Fredag: Jobb 16-21, det gick dåligt men jag var glad ändå! Kvällen fortsatte med ett efterlängtat besök på världens bästa Kebab House där en pasta frutti di mare och ett glas vitt avnjöts innan vi cyklade mot en invigning av sommaren med folköl och en väldigt bra vän i en lekpark. 
 
Lördag: Jobb 09-21! Tre av mina bästa jobbvänner förgyllde hela min dag. Vi körde musik-quiz där jag och min duktiga lagkamrat kan skryta med vinst och kammade hem pris i form av varsitt kinderägg! Vi har nu lyckats få kinderäggsleksaker med hela Svamp-bob-gänget förutom Sandy och är galet taggade på att lyckas få henne också! Vi sjöng disney-låtar på högsta volym och en gullig jönköpingskille med glittrande ögon frågade om mitt nummer. Även denna kväll avslutades på topp!
 
Idag: Balträning på två timmar. Vi brukar vara döda efter 1,5. Mer säger jag inte så får ni själva skapa er en bild av hur svettiga de stackars varelser som kom ut efteråt var. På vägen hem lyxade jag till det med piggelin för att pga varit så duktig! Har även köpt skor till balen, ätit lax och sett på lost! (skräll det där med lost? kanske inte) Kvällen valde att sluta mindre kul men det tänker jag strunta i nu!
1. Mycket viktig person i mycket viktigt headset!
2. Hemköp-sallad som råkar vara cirka det godaste som finns.
3. SNART SNART SNART!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0