Jag hoppas att du kan se mig nu

jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv

Make the damage of her days disappear

Allt blir fel, rösterna höjs och man säger ord man inte borde säga, sårar och blir sårad. Återkommer när jag har nåt gladare att dela med mig av.
 

Man behöver inte veta vart man ska, man behöver bara veta att man ska komma dit

Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

I fredags kväll var det dags för det årliga Häfvet. Det var en fin kväll och jag hade det faktiskt himla kul! Själva festen var väl som vanligt inte på topp men man har det så kul som man gör sig. 
Enligt tradition började jag och Mikaela kvällen med pizza! I år valde vi att uppgradera oss från en smått suspekt pizzeria i Berga Centrum och begav oss istället till Five Tastes. Mikaela var söt och jag var osminkad!
Nytt för i år var att vi i egenskap av 18-åringar begav oss till Steves för att förtära en Ragnar innan vi drog oss till förfesten hemma hos Astrid.Ytterst delikat drink - även om vi blev sura på den inkompetenta människan som hade i citron istället för lime och därför besudlade smakupplevelsen....
Efter Steves inhandlades det Corona och Carlsberg för att sedan ta bussen till Astrid och förfest där även Astrids lillebror med vän befann sig! Vi lyssnade på konstig musik, drack öl och provade att använda promillekollen för att se hur fulla vi blev. Jag slutade dock lyssna på den ganska snart då den hävdade att jag redan efter min Ragnar och 2 corona började närma mig överkanten på den promille appen tyckte jag skulle stanna på...
Sen tog vi bussen till stan, gick till Ågatan och träffade vänner och gick vidare till Häfvet där vi dansade, drack öl, pratade om livet och prickade av punkter på vår "innan vi tar studenten-lista". Kvällen avslutades med att lyssna på Winnerbäck vid ån i väntan på bussen. 
Bilder från min, Astrids, Mikaelas och Matildas instagram!

Allt går snett men det tar aldrig riktigt slut

Even with the way we ended I would love to hear your voice

Söndag kväll - sitter och tänker helgen, världens finaste helg...
Krogen med Erik och Elin, drack laglig alkohol, skrattade med högstadievänner, stod på Ågatan och rökte i bara linne utan att frysa, shottade Tequila, dansade, promenerade hemåt, somnade lycklig, vaknade brevid Elin, åt bakisfrukost, sov på bussen, inställd matte, film och vindruvor på Engelskan, hem, somnade tidigt, jobbade och sålde rekord, åt gott, sov gott, firade födelsedag med släkten och saknade kusiner, drack Cava, åt lax, drack vin, fick presenter, åt tårta, bjöd in pojkarna på tårtrester och vi tog en random, mysig roadtrip - åkte 2,5 mil, tog en cigg och åkte hem igen, gick en promenad, drack kaffe med Erik och lyssnade till hans gitarrspel. 
 

Happy Birthday to me!

Fyller år idag! :D 18 och myndig - känns hur bra som helst! 
Dagen började med att familjen kom in och sjöng, som vanligt lyckades jag inte sova tills de kom utan fick ligga där och låtsassova. Fick frukost på sängen med nybakade scones och paket! Bästa presenten var helt klart datorn från mamma och pappa! I skolan var alla lektioner utom en (!!) intällda så hann bara komma dit innan vi gick igen och satte oss på Wasa för ett välbehövligt koffeintillskott i systemet. Fick en "chokladbollstårta" av Astrid och Mikaela! 
2 bilder från Mikaelas och min instagram!

Don't stop me now 'cause I'm having a good time and I don't wanna stop at all

Så var den här, min sista kväll som 17-åring. Imorrn när jag vaknar är jag 18 år, myndig och enligt lag vuxen. Jag får köpa folköl, cigg, snus och trisslotter, gå på krogen, skriva på avtal, rösta, gifta mig och ta körkort. Känns otroligt stort och lite skrämmande. Nu är jag vuxen och ska ta ansvar. Men samtidigt är jag så himla glad, ÄNTLIGEN är det min tur! Har i snart ett år sett vän efter vän fylla år och börja gå på krogen men själv fått stanna hemma. Nu är det slut på det! Godnatt!

Veckan genom hipsterfilter

 
 

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Är förvirrad och vilse i mig själv. Jag är helt klart på väg åt rätt håll, det kommer att bli bra. Det är bara det att just nu är allt så skört. Är ena sekunden glad, skrattar och ser fram mot min efterlängtade 18-årsdag för att nästa sitta där med tårar som bränner bakom ögonlocken. Fyller mina dagar med jobb, plugg och vänner för att slippa vara ensam med mina tankar. 
 
 
 
 
 

She once fell hard 'cause she dropped her guard

Har haft en himla fin kväll. Lagade världens godaste tomatsoppa och sen drog jag mig till Johannelund för lite tid med världens bästa: Albin och Anton. Vi såg på Harry Potter och pratade, har saknat dem så mycket nu på lovet! Fick lite villkorslös kärlek från Albins gosehund vilket höjde humöret. Promenerade hem i duggregn med musik i öronen och tänkte på att jag har det så himla bra! Skit händer, men jag har så bra vänner och med dem vid min sida klarar jag allt!

She's got a handful of records that she turns to when she needs to land

Jag kämpar med att inte låta tankarna flyga iväg. Jag träffar så mycket vänner jag bara kan och lyssnar på samma låtar på repeat. Allt för att inte ge hjärnan en enda sekund till att föra tankarna dit jag inte vill. Dit där det gör för ont. Dit där tankarna egentligen kanske borde vara för att på riktigt gå vidare. Men jag orkar inte, inte än, just nu vill jag bara glömma.
De här tre går på repeat i mina hörlurar, de är så otroligt fina.
 
Eli Young Band – Guinevere
Bloc Party – Biko
Håkan Hellström – Kärlek Är ett Brev Skickat Tusen Gånger

I'd probably just fade away.

Har börjat på inlägg efter inlägg men gett upp och raderat dem. Vad skriver man när man mår både bättre än på många, många månader och kanske sämre än någonsin, på samma gång. När hjärtat är sprucket men man samtidigt fått hjälp att klistra ihop bitar som varit spruckna länge. Vad skriver man när man egentligen inte vill  skriva om för personliga saker, skriva om tårarna. Vad skriver man när det enda man kan göra är att skriva? När man måste skriva för att inte sprängas av för mycket känslor. 
 
 

Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan?

Hade en mysig kväll i Vidingsjö Motionscentrum igår. Jag och min fina Anna som är här från Göteborg begav oss dit och spenderade kvällen med Astrid, Mikaela, Elin, Stefan och Jonathan. Vi åt vindruvor och godis, drack öl och vin, lyssnade på musik, pratade, eldade och låtsades att det fortfarande var sommar. En sista utefest. Så otroligt bra människor som betyder så mycket. Kom hem halv 3 och somnade med ett leende på läpparna.
 

Dreams

Är så himla trött. Kom hem sent inatt efter en mysig kväll med de som är så himla bra. Sov sen oroligt hela natten och vaknade flera gånger. Drömde att min bästa vän dog, vaknade och grät en lång stund innan jag blev tillräckligt vaken för att intala mig själv att det bara var en dröm.
RSS 2.0