I have seen what holding on can take away

Hej! Som ni kanske märkte blev det en liten bloggpaus på ett par dagar. Det var totalt oplanerat och mest blev så men det var nog ganska välbehövligt. Jag hade en helt underbar helg i Norrköping på vårutbildning med MUF Östergötland! Vi bodde på Grand Hotel i Norrköping och hade det vansinnigt mysigt och kul! Vi fick lyssna på en hel massa intressanta talare och diskutera lite själva. Det pratades allt från feminism (hurra!!) till valet 2014 och mycket mer. Lördagkvällen var även den på topp! Efter middag (bland annat världens cirka godaste potatisgratäng) ägnade vi oss åt lite vindrickning, fyllesamtal om politik och djupa samtal om livet. Vi var sen en skara som inte fick nog av kvällen när de andra gick hem och gick vidare till Puls för att dansa till stängning! Även söndagen fylldes med lite olika talare innan det var dags att rulla tillbaka mot Linköping!

Valborg imorrn → Bild från förra valborg! 
 
 

Don't hate us 'cause we're happy

Mitt liv har tagit oväntade vändningar. Eller ja, kanske inte så himla oväntade egentligen. Jag är i alla fall himla glad, lite förväntansfull och förvirrad. Mer än så tänker jag inte säga.
Bild på mig och världens bästa vän, Erik, i Rom! Foto: min fina vän Lovisa Berglund!

Did you fall in love or did you just wanna get some?

I almost had you
But I guess that doesn't cut it
Almost had you
And I didn't even know it

Are you scared of being alone? 'Cause I am, I'm lost without you

Kvällens fysikplugg muntras upp med lite limoncello! Typiskt bra grej!
t

We were lovers in every way, now I can't even remember his face

Efter en hel dag i soffan fick jag nog, snörade på mig gympaskorna och gav mig ut på en promenad. När orken sa stopp la jag ner promenerandet och satsade istället på ett besök hos Erik! Resten av kvällen har jag gosat ner mig i hans soffa och sett på Family Guy (för övrigt ett av de bästa avsnitten jag sett typ någonsin?!) och en konstig och faktiskt ganska dålig film. Efter en promenad hem som var något av det otäckaste jag har varit med om i hela mitt liv ska jag försöka lugna ner mig och göra kudden sällskap i hopp om att vakna feberfri.
 

Give me your lips and with one kiss we begin

Efter att febertermometern både igår kväll och idag visade för hög temperatur valde jag att sjukanmäla mig och stanna hemma. Istället för ett matteprov jag verkligen hade behövt skriva ligger jag under duntäcket i soffan och fryser. Planen är att ta det lugnt och bli frisk! Jag har alldeles för mycket just nu för att hinna med att vara sjuk! Jaja, för att se det positivt hinner jag titta på några avsnitt av Lost!
Jag har fått Rom-bilderna nu så när jag blir frisk kommer det upp ett inlägg! 
 

En kyss att bygga en dröm på

Jag har haft en sjukt mysig dag! Imorse åt jag frukost med Gabbi och Erik innan vi åkte till Söderköping där vi mötte upp med John, Sara och Otto. Vi besökte en gymnasieskola och värvade nya medlemmar till MUF! :) Efter ett par timmar där gick vi in till centrum för lunch. Sen gick vi och köpte oss varsinn glass som vi tog med upp på Ramunderberget. (trapporna var betydligt jobbigare nu än för några år sen.. Elsa: börja träna!!) Där hann vi med att göra Gabbi nervös genom att klättra på räcken lite för nära stupet innan vi upptäckte att vi hade bråttom och fick hetsa till bussen tillbaka mot Linköping. Som om dagen inte var tillräckligt bra redan där har vi ägnat oss åt öldrickning och försvarspolitik!
 
 Bilder lånade av Gabbi! @ensamgabbi på instagram!

Please don't go

Sitter i muf-lokalen på studiecirkel med Bodil och pratar om Liberalismens utmaningar. Bland annat pratas det feminism! Ett ämne som ligger lite extra nära mitt hjärta! :)

Mitt ljus i mörkret var bara en långtradare som slirade mot mig

Känner mig jättedålig som fortfarande inte har bloggat om Rom. Skyller på att mina vänner fortfarande inte har laddat upp sina bilder! ;) Tills vidare så visar jag de två instagrambilder jag lyckades få tag i wifi för att lägga upp under resan! Till vänster: Colosseum, Till höger: Prosecco och jordgubbar!

Imorrn är det dags för skola igen vilket känns väldigt konstigt. Från att på lektionstid gå runt i Rom och lyssna på redovisningar om olika platser till att räkna matte i två timmar med start 8.10 känns som ett för stort steg. Om det ska vara möjligt är det dags att säga hejdå till datorn och hej till kudden. 
 
 

Någon gång måste du bli själv

Balträning, jordgubbar och häng i solen är vad jag hunnit med hittils idag. Jag hoppas att dagen även ska bjuda på en promenad med en väldigt saknad vän!

Du är min last, min börda, min förbannelse, min frälsning

Idag var det födelsedagsfirande med släkten som stod på schemat. Det innebär gott fika, trerätters, vin, mängder av kaffe och en knasig hund som springer runt. Jag har helt enkelt haft en väldigt mysig dag!
 

Jag vet allt om dig för du har varit min

 

Jag gjorde som du tills min kärlek försvann med en annan

Eftersom jag inte hade med mig någon kamera till Rom och min mobilkamera är så hemskt dålig väntar jag på mina vänners bilder som jag ska få låna. Jag tänkte att jag skulle vänta med inlägget om resan tills jag har bilderna eftersom det blir så mycket roligare så! Tills vidare bjuder jag på den här filmen som bästa Matilda gjorde på resan. Många tummar upp till hennes förmåga att få med allt på film osv... Så, titta på denna väldigt random film i väntan på annat från resan!
 

När allt annat är falskt och fel

Är som sagt i ROM med mina fina denna vecka och allt är hinla bra! Wifi är lite av en lyxvara och det här är första gången jag lyckats ha internet tillräckligt länge för att blogga! Här dricker vi vin, äter underbar pizza och pasta, går vilse, hetsar fram på Roms gator och får blåsor på fötterna! Återkommer när jag är på svensk mark :)
 
 

Somehow we'll make it, that's what we do

Om mindre än ett dygn är jag på väg till Rom! Jag har inte skrivit om det förut eftersom det inte var säkert att jag skulle följa med och helt enkelt inte orkade med att få frågor om varför jag aldrig kom iväg. Nu är i alla fall de problem som fanns mer eller mindre lösta och det är bestämt att jag tillsammans med mina kumpaner kommer göra Rom osäkert! Vi åker dit med klassen, en tradition för sam-treorna. Hela gymnasiet har vi jobbat för att tjäna ihop pengar till resan. Vi har sålt kakor, vi har sålt strumpor, vi har sålt restaurangchansen och vi har bakat och sålt i lärarrummet. Efter allt slit känns det underbart att äntligen få åka :)
Klassen på tvåans avslutning :)

Vi hörs, vi ses i - dina drömmar

Det skulle jag kanske kunna göra. Jag går lite i perioder med hur mycket mat jag lagar och hur mycket energi jag lägger på att göra rolig och intressant mat. Just nu är jag inne i en period när jag inte tänker så mycket utan mest lagar väldigt enkla rätter. Men ja, jag kanske kan lägga upp lite recept och så då och då om det finns intresse av det :)

 

No one is ever gonna love you like I do

Sen jag tittade in sist har jag varit inne i någon slags muf-bubbla! Vi har haft årsmöte med MSU Berzlius (sitter numera i styrelsen tillsammans med bästa Erik, Otto och Daniel), haft studiecirkel, workshop och varit på Skolan Är Vår. Det var hur kul som helst: vi värvade nya medlemmar, pratade med de andra ungdomsförbunden och hetsade med en präst om homosexualitet.
Bilder lånade från Cattis instagram, klicka här för att komma dit

It's better this way.

Fick en kommentar av Sara som var lite förvirrad över uttrycket 2013-burk. Jo, en 2013-burk är alltså en burk som man samlar lappar i under året. På lapparna skriver man ner saker man vill minnas. På mina står det om fina saker folk har sagt, kyssar, speciella stunder med vänner osv. Lapparna tänker jag läsa på nyårsaftons morgon!

Don't play games, it will be dangerous if you fuck me over

Efter att ha kommit på att jag helt hade glömt bort att boka frisör och smink till balen spenderades eftermiddagen med att i mer eller mindre panik ringa runt till frisör efter frisör. Fick på flera ställen svaret att alla tider var bokade och att jag fick ringa vidare. Precis när jag var nära att bryta ihop fick jag tag i en frisör som hade tid med mig. Hon lät jättegullig och jag ska dit ett par veckor innan för att diskutera hur jag vill ha håret så nu känns allt jättebra! Även sminkningen är bokad så nu är det bara skor och bil (och att faktisk lära mig dansa) som är kvar innan balen! Kan inte vänta :D
Nu: Årsmöte med MSU Berzelius och sen värvning på Folkunga och Skolan är vår! :)
 

Rädd att han ska gå så du blir ensam kvar

Om någon försöker förklara ytterligare en oförstålig matematisk term för mig nu finns det en risk att jag skriker rakt ut. Rotationsvolymer, integraler, primitiva funktioner och argumentet för z, det är vad som snurrar runt, runt, runt i min hjärna just nu. Trots att huvudet är fullt till bristningsgränsen är det bara någon bråkdel av det som behövs för att klara morgondagens prov som jag faktiskt har lyckats klämma in där. Nu ger jag i alla fall upp. Godnatt!
 

Praying that you and I might end up together

I am the fire burning desperately

Familjen är sen i söndags kväll hemma från fjällen viljet betyder att kameran ÄNTLIGEN är hemma den med. Jag har varit ute en liten stund idag och håller nu på att redigera lite bilder. Jag kan inte vänta på att våren ska komma igång på riktigt så att jag kan fota massor!
 

 

I have felt this way every night and day

Idag var det åter dags för skola efter gymnasiets allra sista lov. Matte E vid 8.10, ingen mjukstart här inte. Jobbade för första gången på länge på riktigt duktigt på lektionen med plugg inför onsdagens matteprov och det gick faktiskt ganska bra. Efter matten var allt sig skrämmande likt och det kändes som att vi aldrig hade haft lov. 
 
Efter skolan gick jag till MUF för studiecirkel. Måste säga att mina förväntningar var allt annat än höga och att jag förväntade mig en riktigt seg kväll som jag mest var på för att Cattis hade bett mig. Som tur är hade jag väldigt fel och det var hur bra som helst. Idag handlade det om konservatismens och liberalismens historia och Bodil som pratade var jätteduktig och fick allt att låta så himla mycket mer intressant än på samhällskunskapen. Vi fick även diskutera massor och det är alltid lika kul eftersom det är så himla mycket kloka människor där. Jag kan bara säga att jag ser fram mot nästa gång!
 
Kvällen slutar tyvärr inte lika kul som dagen i övrigt har varit. Jag har parkerat i sängen och bunkrat upp med kaffe, apelsinklyftor och tomater. Nu är det matteplugg som gäller tills hjärncellerna gråter.
1. Dagens kvällsmat. 2. Min 2013-burk som igår fick en väldigt speciell lapp i sig.

En tredjedel av den jag var går hem - en är krossad och en är din

Jag borde egentligen verkligen verkligen plugga matte inför onsdagens prov men det är alldeles för tråkigt. Istället kollar jag på lost och hänger lite på tumblr! För första gången på hur länge som helst gick jag in på teenagerposts. Slänger in ett par stycken här innan jag återgår till mina desperata försök att förstå diskreta tal och andra hemskheter min mattelärare tycker att jag ska kunna. 


 


 

I'll never make it thru without you around

Tittar in för att be om ursäkt för att det har varit lite tyst här inne på senaste tiden och för att säga att det nog kommer forsätta vara så ett tag till. Jag kommer tillbaka om ungefär en vecka tror jag men just nu går det inte. Innan jag kan ha tid, ork och lust att blogga igen har jobbtimmar att klara av, vänner att träffa, uppsatser att skriva, matteprov att klara och problem att lösa.
Tills dess hoppas jag att ni har det fint <3
Lagom trött och sliten men det är så jag är just nu.

This is it - your chance

Igår var en mysig dag från början till slut. Den började med en bussresa hem från Motala (fick åka gratis för att bussen fick inte kontakt med banken! gratis är gott) och fortsatte med frukost på Espresso House med Erik och en balträning där förra veckans framgångar krossades snabbt när vi plötsligt skulle dansa vänstervals istället för högervals. Efter balträningen åkte vi till IKEA där vi blev som barn igen och letade påskharar och åt glass.
 
Kvällen slutade hemma hos mig där jag fick sällskap av Erik, Albin, Anton och Rasmus. Det var länge sen vi sågs allihop nu så det var himla mysigt. Vi bakade en kladdkaka och höjde sen nostalginivån till max och såg på Ice Age innan de andra gick hem och vi somnade som stockar. 
 
Det blev ett bildlöst inlägg, jag hade helt enkelt för fullt upp och för roligt igår för att fota!
 
 
 
 
RSS 2.0