I can't survive on what you send everytime you need a friend

Igår var en av de bästa dagarna på hur länge som helst. Den började med att jag träffade min fina fina Astrid som precis har kommit hem efter en hel sommar i Västervik. Vi åt lunch och mötte upp med Elin och Stefan för lite secondhand-shopping. Iklädd ett av mina nya fynd begav jag mig sen till Cattis där även John befann sig. Vi drack vin, catchade up på allt som hänt sen sist och diskuterade framtiden innan John satte sig på en buss hemåt och jag och Cattis satte oss i en taxi in till stan och måndagsklubben för att spendera ytterligare en natt på platens dansgolv.
 

I almost had you and I didn't even know it

 
 

PRIDE 
 

jag ska dansa fast du inte är här

I fredags kväll hade min fina Matilda avskedsfest innan hon ska spendera ett halvår i USA. Det var en himla mysig kväll med grillning, saknade vänner, gitarrspel, tårar och dansande på köksgolv. 
 
 
 
 

I've never done anything like this

Igår var en smått kaotisk men ändå trevlig dag. Den började med att jag fick alldeles för få timmars sömn innan jobbet vilket resulterade i att jag när jag kom dit var sur, arg och ledsen på cirka allt och alla. Som tur är lyckades mina fina jobbarkompisar få upp mitt humör så pass mycket att det var en glad Elsa som mötte upp Mikaela efter jobbet. Vi åt middag och kom på att Känn ingen sorg var en av de bästa filmer vi sett och spontanköpte biljetter för att se den en andra gång. Med jätteburkar med godis (som knappt rördes?) i högsta hugg satt vi och grät genom mer eller mindre hela filmen (även när alla andra skrattade?) bara för att vi visste hur sorglig den skulle bli. 

Liksom så många kvällar förr fortsatte min kväll på ett av stadens dansgolv med ett vinglas i handen och Cattis brevid mig. Senare hittade vi världens största balkong med världens finaste utsikt.
 
RSS 2.0