leave the past in the past 'cause I'm gonna find the future

Igår kom världens bästa Elin hit för lite kvalitetstid efter att ha varit ifrån varandra alldeles för länge. Vi lagade middag och satt på altanen och pratade om allt som hänt sen sist. När hon var tvungen att åka hem åkte jag in till stan för att möta upp Cattis och Petra för lite vindrickande. Jag och Cattis hittade senare lite andra människor att umgås med och det blev en minst sagt intressant kväll...
 

You're the closest to heaven that I'll ever be

För att slippa sitta själv igår ringde jag hit Erik och Viktor. Vi spenderade ett par timmar på min altan med öldrickande, prat om allt mellan himmel och jord, skrattande åt spårade kvällar och nostalgilyssnande på bortglömd musik. Jag råkade somna och vaknade av att de kom och sa att de hade varit på donken och köpt med mat, behöver jag säga att det är ett av mina trevligare uppvaknanden? Kvällen slutade i soffan framför en film innan pojkarna cyklade hemåt och jag somnade som en stock.
 
 

egentligen älskar du inte mig och egentligen är det okej med mig

det kommer aldrig va över för mig

 

en pojke från förr är tillbaks igen, han bara står där och stirrar mig rakt ner i själen

Igår åkte jag och 6 himla bra pojkar till Öland för den årliga säljtävlingen med jobbet. Det blev en himla trevlig dag och jag sålde tillräckligt bra för att kunna tänka tillbaka på min sista dag med ett leende. På vägen hem hade vi det hur mysigt som helst med sång och öldrickande. Kvällen slutade för min del med sällskap av en himla bra person på promenaden hemåt.


 
 
 

behöver en käftsmäll för att komma i balans

Det enda jag borde göra just nu är att tänka på framtiden och hur jag ska göra med utbildning, lägenhet och jobb nu när jag slutat mitt ena och plötsligt bara har ett. Det enda jag faktiskt gör just nu är att leva i nuet. Jag dricker vodka och dansar i ett kök till halv 5 när jag börjar jobbet vid 9, jag släpper allt ansvar och åker med jobbarkompisarna till en fest hemma hos en tjej jag aldrig träffat, dricker rom och dansar i ett vardagsrum och åker med jobbarkompisarna direkt från festen tillbaka till jobbet, osminkade och i gårdagens kläder. Det kanske absolut konstigaste är att det är efter de här kvällarna jag faktiskt presterar på jobbet. Det är som att det är precis det här jag behöver - att bara få ha kul och umgås med de som får mig att må bra.
Jag borde tänka på framtiden men just nu vill jag inte, just nu orkar jag inte och just nu vågar jag inte
 

Was this your big plan, the gun in your hand?

Under veckan som gått har jag hunnit med jobb, feber och fina vänner i massor. En kväll skulle vi köra en favorit i repris från förra sommaren och köra singstar-kväll. Jag, Erik, och Eric var kvar från förra årets grupp och i år fick vi även sällskap av Edvin. Kvällen blev inte riktigt som den vad tänkt när vi insåg att vi inte lyckades få ljudet att fungera på den nya tv:n. Vi gjorde dock det bästa av kvällen och såg en av världens kanske bästa filmer - sista Harry Potter-filmen. 
 

The smell of you in every dream I dream

Har haft en himla mysig dag. Började med att se alldeles för många avsnitt av Lost, var smått deprimerad över att jag såg avsnittet Charlie dör i och åt jordgubbar med mjölk aka framkallade allergireaktioner gånger 2. När jag kände att jag var nära att växa fast i soffan åkte jag in till stan och träffade Pelle och Erik för lite mat på Steves. Jag och Erik fortsatte sedan till 55:an där jag fick en välbehövlig appletini.
 
 

I'd love to feel loved but I can't stand rejection

En kväll med gamla vänner. En kväll då allt borde vara underbart och kännas som att allt är som förr eller i alla fall som att man vill att det ska vara det. Istället blev det en kväll som markerar att allt inte är som det var och att jag faktiskt inte ens vill att det ska vara det. Vi är inte samma personer vi en gång var. Vissa har ändrats till det bättre men det är också så smärtsamt tydligt att vissa har gjort det totalt motsatta. Det förflutna är borta och borde nog fortsätta vara just det hur ont det än gör.

I bet you believe that I'm better off with you than with someone else

Kombinationen av att inte kunna äta något annat än isglass och att samtidigt åka på feber tar ut sin rätt. Jag har spenderat dagen med att vara hungrig, trött och sur. Inte blir det bättre av att jag knappt har kunnat träffa mina vänner på senaste tiden. Jag återkommer när jag har något gladare att dela med mig av.
 

I'll never be afraid if you stay

Mer eller mindre varje dag spenderas på det ena eller andra jobbet. Samtidigt som jag efter nästan två år gör mina sista dagar med kokos håller jag sakta men säkert på att känna mig mer och mer bekväm på cellit och lär känna mina söta jobbarkompisar allt bättre.

I övrigt dricker jag vin med Cattis och Erik, träffar min mosters kattunge, aftertworkar, har lunchdejter och saknar mina vänner.

jag hoppas att du blir lycklig framöver men inte före mig

All min tid fylls med jobb. Just nu känns det jobbigt men samtidigt vet jag att det kommer vara värt det i slutändan. Varenda krona jag kan spara åker in på sparkontot för att i höst uppfylla målet med egen lägenhet. 
 

håll dig tätt intill mig, vi kan gå vår egen väg

Har haft världens mysigaste jobbdag. Vi har badat två gånger, en innan vi började och en på lunchen när vi köpte med oss mat ner till stranden och åt där. Jag sålde bättre än jag gjort på flera månader och de flesta av mina bästa jobbkompisar var där. Efter jobbet gick vi och åt tillsammans innan kvällen slutade med en busstur och en lång pratstund med en av mina favoriter, Eric.  
 
RSS 2.0